PLUM CAKE DE PASTANAGA / CARROT CAKE


A mi no hi ha qui m'entengui...
Doncs no que vaig tota feliç de la vida a comprar unes gustoses pastanagues per fer una "ensaladilla rusa" i sense saber ni com ni perquè, acabo fent un pastís de pastanaga!
Poder que em faci mirar aquests canvis de plantejament tan sobtats, no?

Mentrestant, el que si us puc dir, és que el canvi de menú ha estat ben acceptat a casa. L'han trobat tan bo com el que vaig fer de carbassa. I és que sempre em de mirar el costat positiu de les coses... i oblidar ràpidament la diferència calòrica que aquest pastís m'ha comportat. 
Quina poca força de voluntat que tinc! Mare de Déu!!
...
A mí no hay quien me entienda...
Pues no que voy toda feliz de la vida a comprar unas sabrosas zanahorias para hacer una "ensaladilla rusa" y sin saber ni cómo ni porqué, acabo haciendo un pastel de zanahoria!
Quizá que me haga mirar estos cambios de idea tan repentinos, no?

Mientras tanto, lo que si puedo decir, es que el cambio de menú ha estado bien aceptado en casa. El Bizcocho lo han encontrado tan bueno como el que hice de calabaza. Y es que siempre hay que mirar el lado positivo de las cosas ... y olvidar rápidamente la diferencia calórica que este pastel me ha comportado.
Qué poca fuerza de voluntad que tengo! La Virgen !!



Ingredients:
2 ous
200 g de pastanaga rallada 
200 ml oli de gira-sol
225 g de farina amb llevat
140 sucre
35 ml mel
2 culleradetes de canyella en pols
1/2 culleradeta de nou moscada

Preparació:
Batre els ous amb el sucre fins que blanquegi la barreja. Afegir la mel i tornar a barrejar. Afegir l'oli i remenar fins que quedi ben integrat. Deprés afegir la pastanaga i un cop estigui tot ben barrejat, abocar la farina passada prèviament per un sedàs i acabar de lligar-ho tot.
Abocar la barreja al motllo i coure al forn uns 40-50 minuts a 190ºC.
Deixar refredar uns minuts abans de desmotllar. Col·locar sobre una reixa per acabar de refredar a temperatura ambient.
...
Ingredientes:
2 huevos
200 g de zanahoria rallada 
200 ml aceite de girasol
225 g de harina con levadura
140 azúcar
35 ml miel
2 cucharaditas de canela en polvo
1/2 cucharadita de nuez moscada

Preparación:
Batir los huevos con el azúcar hasta que blanquee la mezcla. Añadir la miel y volver a mezclar. Añadir el aceite y remover hasta que quede bien integrado. Depués añadir la zanahoria y una vez esté todo bien mezclado, verter la harina pasada previamente por un tamiz y acabar de ligar todo.
Verter la mezcla en el molde y hornear unos 40-50 minutos a 190ºC.
Dejar enfriar unos minutos antes de desmoldar. Colocar sobre una reja para terminar de enfriar a temperatura ambiente.




Comentaris

Entrades populars