BROWNIE RED VELVET & CREAM CHEESECAKE



Uf! Pintar i moure mobles a casa ha sigut una de les poques coses que he fet durant molts i molts dies. Això i les rutines diàries és clar!
Si afegim l'astènia primaveral i la meva tendència cap a l'anèmia... he sigut com una ànima errant.
Així que la meva desaparició del món virtual ha estat força més que excusable. Sigueu benèvols i educats i no em dueu pas la contra!!

Per intentar reprendre l'activitat de setmanes enrere, on tot semblava ser allà on tocava, us porto una altra recepta amb cheesecake. Em tenen el cor robat i són tan agraïdes...
Aquesta vegada però, no és una recepta meva. L'he extret gairebé literalment del bloc El rincón de Bea. M'agrada tal com és.
...
Uf! Pintar y mover muebles en casa ha sido una de las pocas cosas que he hecho durante muchos, muchos días. Eso y las rutinas diarias por supuesto! 
Si añadimos la astenia primaveral y mi tendencia hacia la anemia ... he sido como un alma errante. 
Así que mi desaparición del mundo virtual ha sido bastante más que excusable. Sed benévolos y educados y no me lleváis la contra! 

Para intentar retomar la actividad de semanas atrás, donde todo parecía estar en su sitio, os ltraigo otra receta con cheesecake. Me tienen el corazón robado y son tan agradecidas... 
Esta vez sin embargo, no es una receta mía. La he extraído casi literalmente del blog El rincón de Bea. Me gusta tal cual.


Ingredients: 
85 g de mantega sense sal
115 g de xocolata negra de fondre
150 g de sucre
2 ous grans
75 gr de farina sense llevat
1 cullerada de cacau en pols sense sucre
1 cullerada d'emulsió Red Velvet

Ingredients de la Cream Cheesecake:
250 g de crema de formatge tipus Philadelphia
1 rovell d'ou
70 g de sucre
1 culleradeta extracto de vainilla

Preparació:
Pre-escalfar el forn a 175ºC. Desfer la xocolata juntament amb la mantega al bany maria. Reservar. Batre els ous amb el sucre fins que la barreja blanquegi. Afegir l'emulsió i tornar a barrejar. Abocar la xocolata i tornar a barrejar-ho. Incorporar la farina i el cacau en pols i remenar-ho fins que la barreja estigui ben integrada. Abocar aquesta barreja al motllo i reservar.

Preparació de la Cream Cheesecake:
Barrejar la crema de formatge, el sucre, el rovell d'ou i l'extracte de vainilla. Abocar la barreja sobre el Red Velvet i amb qualsevol forquilla o ganivet podem fer un efecte tipus marbre si ens ve de gust. Coure al forn uns 35 minuts.
...
Ingredientes :
85 g de mantequilla sin sal
115 g de chocolate negro de fundir
150 g de azúcar
2 huevos grandes
75 gr de harina sin levadura
1 cucharada de cacao en polvo sin azúcar
1 cucharada de emulsión Red Velvet

Ingredientes de la Cream Cheesecake :
250 g de crema de queso tipo Philadelphia
1 yema de huevo
70 g de azúcar
1 cucharadita extracto de vainilla

preparación :
Precalentar el horno a 175ºC. Deshacer el chocolate junto con la mantequilla al baño María. Reservar. Batir los huevos con el azúcar hasta que la mezcla blanquee. Añadir la emulsión y volver a mezclar. Verter el chocolate y volver a mezclar. Incorporar la harina y el cacao en polvo y remover hasta que la mezcla esté bien integrada. Verter esta mezcla en el molde y reservar.

Preparación de la Cream Cheesecake:
Mezclar la crema de queso, el azúcar, la yema de huevo y el extracto de vainilla. Verter la mezcla sobre el Red Velvet y con cualquier tenedor o cuchillo podemos hacer un efecto tipo mármol si nos apetece. Hornear unos 35 minutos.



Com qualsevol altre cheesecake, no és gens difícil i és boníssim!!
...
Como cualquier otro cheesecake, no es nada difícil y es buenísimo!

Comentaris

Entrades populars